Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Visinele se pun intr-un vas cu apa, se spala, se curata de frunze, cozi etc. Scoatem samburii. In vasul de dulceata se pune 1,5 kg zahar cu 100 ml apa si sucul de visine rezultat . Se pune la fiert si se lasa asa pana se face un sirop. Se adauga visinele. In primele 15 minute de pune o parte din zeama de lamaie, urmand ca la final sa se puna si restul. Se lasa la fiert , la foc domol si se mai ia spuma din cand in cand. Nu necesita o atentie sporita, drept urmare nici sa amestecam mereu nu e indicat. Se pune fierbinte in borcane. Optional,se mai pun borcanele la sterilizat in cuptorul aragazului.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult